Thursday, November 12, 2009

HeLP




tadi aku naik ke office atas, sebab hantar komputer, then terserempak pula ngan member aku yang dah lama senyap jer.......so dia minta tolong untuk masukkan antivirus baru....so aku pun masukkan, sambil berborak tentang seorang budak di office dia yang tak pandai nak buat kerja....

tah lah tak faham kat budak tu, rasanya dah lama gak kerja, tapi still tak leh nak buat kerja...ermmm ikut dia lah, malas nak ambil tau sebab aku pun masih lagi tunggang terbalik.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...