Monday, July 12, 2010

Twilight Eclipsedan pada malam sabtu sebelum majlis hari jadi itu, sahabat aku sham telah membelanja kami, aku dan fitri untuk menonton twilight eclipse di Alamanda, dan aku tiba terlewat kerana kesesakan dari tangkak sehingga aku tiba di Putrajaya, kemudian aku menghantar ibu aku dahulu di Puchong.

dan minta maaf sangat pada sahabat aku kerana aku, kau orang terlewat 15 minute untuk menonton movie tersebut.

Pasar Borong

salam satu malaysia, pada weekend yang lepas, aku telah pergi ke Puchong untuk menyambut majlis hari jadi anak saudara aku dan majlis tersebut juga disambut untuk ibu tercinta, dan sebelum itu, aku berada di Putrajaya bersama sahabat aku, fitri dan sham. ketika sedang melayari keenakan tidur, aku dikejutkan oleh satu panggilan talifon. rupa-rupa adik aku yang berada di Puchong meminta aku belikan lauk untuk makan tengahari.


dan bertolak lah kami ke pasar borong di equen. tak pasti pula ejaannya, semata-mata ingin membeli ikan pari yang dipesan oleh adik aku sebentar tadi. berlegar-legar di dalam pasar tersebut mengambil masa hampir satu jam hanya memilih ikan tersebut, dari kedai ke kedai, tidak pasti apa yang dipilih oleh fitri, mungkin mencari kualiti yang terbaik mungkin.


dan kami terus ke Puchong untuk menghantar apa yang dipesan tadi, sebenarnya aku tidak cukup tidur pada hari tersebut kerana, baru sahaja tiba dari kampung, dan pergi pula menonton twilight, thanks buat member aku sham morefist, kerana membelanja tiket wayang.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...