Wednesday, April 14, 2010

cLAsH OF The TitAN

pada hari isnin yang lepas aku telah menghantar member aku balik ke putrajaya, dan dalam pada masa itu, member aku di segamat kirim kan big apple, dan setibanya aku di putrajaya aku terus pergi ke alamanda untuk membelikan big apple tersebut. tetapi dalam pada masa yang sama kaki ini gatal nak pergi ke panggung, dan terlanjur lah kami menonton cerita ini.

tentang cerita ini, boleh lah, tapi ada sedikit baring lah, but nice..... grafik dia cantik.....apa2 pun tgok sendiri. dan aku bermalam di putrajaya, dan awal-awal pagi aku dah pulang ke segamat untuk bekerja

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...