Sunday, January 3, 2010

kuRSus

dari 28 hingga 31 december yang lepas aku telah pun menghadiri satu kursus di sekakap, mersing, macam-macam aktiviti yang dilakukan, kursus bina semangat, bersemangat ke aku sekarang ni, hehehehe.....................





antara aktiviti di dalam kursus tersebut adalah:


  • jungle tracking,
  • mengenal makanan hutan jika tersesat di dalam hutan atau putus bekalan makanan (survivor),
  • merempuh hutan di waktu malam, apa yang aku tak boleh lupa adalah mengharung paya bakau sejauh 50 meter.
  • dan macam-macam lagi,


CaMErON HiGHLaND




salam, rasa nya dah begitu lama aku tak update blog aku ni, sorry guys, bukannya apa , aku perlu menghadirkan satu kursus di mersing baru-baru ini, dan ini lah last aktiviti sebelum aku menghadirkan diri di kursus dalam minggu lepas.







berjalan di cameron highland, saja nak bercuti bersama dengan family tercinta dan kesayangan aku yang seorang tu, kami pergi ke cameron highland tu seramai 10 orang, termasuk 2 org sahabat aku dan seorang lagi sahabat adik aku.






macam biasa di cameron highland tu cuma boleh melawat, berjalan dan membeli belah, tapi seronok, jugalah, apa yang dibeli? bunga-bunga kering, cactus, sayuran dan juga cenderamata untuk diberikan kepada sahabat handai.........










dalam keseronakkan bercuti tu, terselit juga insiden yang tak diingini, aku akan luahkan dalam post yang seterusnya, memang aku tidak puas hati sangat. biarlah, dan di sini aku letakkan beberapa keping gambar semasa kami di sana.

















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...