Sunday, January 3, 2010

CaMErON HiGHLaND




salam, rasa nya dah begitu lama aku tak update blog aku ni, sorry guys, bukannya apa , aku perlu menghadirkan satu kursus di mersing baru-baru ini, dan ini lah last aktiviti sebelum aku menghadirkan diri di kursus dalam minggu lepas.







berjalan di cameron highland, saja nak bercuti bersama dengan family tercinta dan kesayangan aku yang seorang tu, kami pergi ke cameron highland tu seramai 10 orang, termasuk 2 org sahabat aku dan seorang lagi sahabat adik aku.






macam biasa di cameron highland tu cuma boleh melawat, berjalan dan membeli belah, tapi seronok, jugalah, apa yang dibeli? bunga-bunga kering, cactus, sayuran dan juga cenderamata untuk diberikan kepada sahabat handai.........










dalam keseronakkan bercuti tu, terselit juga insiden yang tak diingini, aku akan luahkan dalam post yang seterusnya, memang aku tidak puas hati sangat. biarlah, dan di sini aku letakkan beberapa keping gambar semasa kami di sana.

















2 comments:

Indah Cuma Seketika.... said...

wow...seronok nya...

salah satu tempat indah dan dingin juga segar...namun kapan aku bisa ke sana...

budak_nakal said...

mungkin satu hari nanti bisa.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...