Tuesday, January 5, 2010

PaRTitiON


hari ini, office aku buat partition lagi, first dalam last year tahun lepas. hari ini mereka mengubah kedudukan meja dan partition tersebut.
apa yang aku tak puas hati adalah, mengapa tiada perancangan sebelum membuat partition tersebut, di mana kedudukan meja-meja, dan barang-barang office, tak faham, dan aku sebagai technician komputer perlu menyediakan cable internet untuk komputer-komputer yang telah di alih itu.
semasa first dia orang buat, aku telah pun order barang-barang tersebut, dan aku tidak menjangkakan perkara ini, dan untuk menjimatkan kos, aku mengukur ikut jarak komputer dan socket sahaja, dan sekarang terpaksalah aku order lagi, tapi mana yang boleh guna aku still gunakan lagi,
tak faham macam mana dia orang ini, masalahnya perancangan, dan pelan. bukan pakai main letak sahaja. mungkin dia orang ada sebab tersendiri kot buat macam tu, entah lah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...