Wednesday, November 11, 2009

KiSAh



salam....beberapa hari yang lepas, sedang aku leka seketika chatting dengan lover aku, manakala ibu ku sedang manjahit di kamarnya, kucing kesayangan aku, hitam, seperti berbunyi gatal di beranda rumah aku,

kerana bising aku pun sergah si hitam tu, selang beberapa minit, aku seperti ada org memanggil aku, "long.....long", panggilan untuk anak sulung, aku membiarkan sahaja panggilan tersebut dan menghabiskan ayat-ayat aku. kemudian aku bergegas ke kamar ibu aku dan bertanyakan, gerangan apa kah dia memanggil aku. dan dia keluar bilik sambil berkata "mana lah mak ada panggil kau, kau ni berangan ler", aku mendiamkan diri sahaja, dan terus berlalu tanpa berkata apa-apa. sesampai sahaja di bilik, aku still berfikir, berangan ker aku, kerana aku boleh tergelak semasa ym dengan owner me, myself and mine...... huh....confuse, dan ketika itu aku sms juga bersama lover aku, kerana jelas kedengaran suara tersebut......confuse-confuse.






sebelum itu, ibu aku pula. secara tiba-tiba dia datang ke bilik aku, ketika sibuk dengan update blog, dia tanya aku,
"kau keluar pergi mana tadi", tanya beliau.
"e'eh, pergi mana pula, dari tadi duk sibuk ngan lap top ni",jawab aku.
"mak dengbar ada org buka pintu",sambungnya.
"merepek jer mak ni, along duk kat bilik yang sebelah dengan hall ni pun tak dengar org buka pintu, berangan jer",jawab aku kembali.





sedikit dialog, hermm....aku pun tak pasti, sebelum ni adik aku, tapi aku dah biasa sangat kat rumah aku ni, macam-macam yang pernah berlaku, but buat tak tahu jer.....just abaikan sahaja, selagi dia tak ganggu cukup...hahahahaha....

kalau tahu si member aku yang sorang tu tentu dia tak mahu datang lagi........




1 comment:

Aizulazril said...

akupun taknak dtg dahhhhhhh!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...