Friday, May 8, 2009

SEJARAH



tentang diri aku, budak yang kat dalam gambar tu, asal johor, lahir di johor, di besarkan juga di johor,memang org johor lah senang cer kan,
then bila dah besar sikit, sekolah pula di sekolah kebangsaan lktp chemplak, labis. sehingga darjah enam, kemudian aku tercampak pula di sekolah menengah kebangsaan labis, labis. kebanyakan orang cakap sekolah ni teruk, then aku tengok pun boleh tahan lah bebudak nya, jahat-jahat, nakal-nakal belaka, aku berada di sekolah menengah ni sehingga aku spm.
di sebabkan tak berapa pandai, dan sekolah pun main-main, aku dapat lah futher study kat politeknik, alhamdulillah lah ada gak rezki nak sambung belajar,
aku amik course SIJIL ELEKTRONIK (COMUNICATION), di POLITEKNIK KOTA KUALA TERENGGANU, first time jejak kaki kat tempat org, gelabah juga lah, sebab hari first lapor di telah pun ditinggalkan di situ, dengan tidak mempunyai kengkawan, sendiri lah aku round bandar terengganu tu,
kemudian aku futher study kat POLITEKNIK SULTAN HAJI AHMAD SHAH, KUANTAN. kat sini aku intergrasi jer, selama setahun aku belajar di Pahang. mempunyai kengkawan yang boleh tahan gegila kepala mereka. study belakang cer..... yang penting enjoy. masa ni aku dah ada motor sendiri, so panjang lah langkah, nasib baik aku lulus. hehehehehe..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...