Friday, July 3, 2009

KeLAkar

tadi aku buka handphone si ekin, then aku tak sangka ada beberapa keping gambar aku kat dalam handphone dia, huhuhuhu...... nak buat apa tah simpan pic aku, tapi yang aku tak tahan gambar dengan bear tu, macam ngengada jer..... huhuhuhu..... masa tu baru masuk dua bulan aku kerja kat pejabat ni, seingat aku masa tu kluar masa aku mc sebab tangan aku bengkak hari tu....... sakit2 pun boleh berjalan.......



gambar manja, huhuhu.......

sajer jer si ekin ni, lunch time kat office jer, malas nak keluar.









No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...