Wednesday, July 1, 2009

KeSEdiHAn


tak mood plak rasa hari ni, mood sedih...... tak per lah.... esok aku ok semula lah agaknyer, but thanks a lot for my friend........ dah lah yang lepas, lepas lah, buat apa nak pikir kan, sesungguhnya Tuhan maha kaya, maha mengetahui, walaupun aku sedar aku bukan lah hamba Nya yang baik yang mengikuti segala perintah Nya, biar segala nya Dia yang uruskan, amin...........

1 comment:

Indah Cuma Seketika.... said...

Pernah baca " 7 habit of highly effective people " ...this book is very interesting....it teach us a lot of thing...to be a better person...one of the thing a learn from that book ....Jangan keadaan yang mengcontrol kita.... biar kita yang mengcontrol keadaan...

Ingatlah Langit tak selamanya mendung.... pasti esok mentari bersinar lagi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...