Saturday, October 24, 2009

BeYoNCe


apakah sebenarnya berlaku pada beyonce, mengapa beliau menundakan konsert beliau, ermmm.... macam-macam spekulasi yang telah didengar,

dan yang pastinya hanya beyonce dan juga pihak pengurusannya yang lebih mengetahui apakah yang sebenarnya, hope so beyonce akan meneruskan niat beliau, tapi sebelum ini pun ada beberapa org artis luar yang ingin membuat konsert di malaysia, last-last tak ada pun, senyap macam tu jer....kalau beyonce meneruskan niatnya pasti satu perkara yang hebat....

dan aku pun kalau boleh nak pi juga....but, dah lah duk jauh....cuti pun tinggal 2 hari jer ni....hukhukhuk.................











No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...