Sunday, November 15, 2009

BaTU PAhat



sorry for megan fox, but she so nice....i like her, semalam sebelum aku ambil kereta, aku telah pun ke batu pahat untuk berjumpa dengan sahabat baik aku, aku kenal dia ni pun semasa kursus induksi khusus hari tu, berjumpa dengan dia untuk berbincang dan just hang out sahaja.

then aku belanja dia pizza hut, selera besar betul perempuan tu, tapi tak ada hal sebab dia dah tolong aku, dan aku pun dah lama tak makan pizza hut. makan sambil berborak dengan bermacam topik yang diperkatakan, aku sebenarnya bukan selalu keluar dengan dia ni, tetapi dia ni happening. so best buat kawan.

selepas makan pizza hut, kami berjalan-jalan pula di carefour batu pahat kerana beliau ingin membeli beberapa perkakasan untuk dibawa ke johor bahru, dan sempat pula dia belikan cenderahati untuk aku, ermmm aku rasa, aku akan masukkan kemudian apa yang telah dia beri untuk aku, thanks so much, niza.

selesai, aku pun tergesa-gesa nak balik kerana aku nak ambil kereta di bengkel, datang pulak penjual dari mana tah, memberikan satu kupon, alah....macam gores dan menang, aku cakap ngan member aku tu, tak perlu layan, tapi dia nak layan gak, so kena pi office budak tu.

nasib baik member aku ni kira ok kepala dia, maksudnya tak lurus ler, dia cancel benda-benda tu semua, huh.....tapi yang aku tak boleh lupa tu, member aku ngan aku berlaku sebagai suami isteri, dan penjual cina tu percaya.....

hahaha...niza....kau ni memang ler....merepek jer...tau dek lover aku mampus aku kena pancung!!!!!!!........




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...