Friday, November 13, 2009

peperiksaan



salam.....huh!!!!!....hari isnin ini ada peperiksaan untuk subjek jabatan, huh...aku pun tak tahu apa yang ada dalam kertas soalan tu, berdebar-debar pun ada juga kat dalam hati ini. tak tahu lah apa yang nak jawab.....

so aktiviti aku adalah...esok aku pergi ambil kereta aku yang aku hantar untuk service, then tunggu orang kesangan aku sampai di kampung, rindunya kat dia, kemudian hari ahad petang aku akan bertolak ke johor bahru....

for all my friend, boleh tolong tak, tak banyak sikit jer, cuma minta keikhlasan hati masing-masing untuk doakan saya lulus peperiksaan ini....love u all my friend....

3 comments:

Indah Cuma Seketika.... said...

Salam...
good luck dan semoga berjaya

sham said...

aku doakan ko berjaya dgn exam ko nih...mudah2an lulus dgn cemerlang...amin

budak_nakal said...

thanks for my friend...i try my best...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...