Monday, June 20, 2011

Lama Sungguh.

Salam, terasa lama sungguh aku tidak meletakkan apa-apa post di blog aku ini (update). Mungkin tiada masa memjadikan page aku ini terbengkalai begitu sahaja. Bukan itu sahaja, aku juga merasaskan bahawa aku telah ketandusan ide untuk menyerikan lagi page aku ini.

Hampir enam bulan page aku ini terbengkalai aku rasa. Dalam tempoh itu banyak perkara yang aku lakukan dan banyak juga perkara yang terjadi pada aku, sama ada baik atau buruk, juga sedih dan gembira.

Dalam awal tahun, ada perkara yang menggembirakan hati ibuku. Tahniah buat dia, kerana telah mendirikan rumahtangga dengan kenalan beliau. Tetapi bukan mudah bagi aku untuk menerima perkara itu. Tidak mengapa jika beliau ingin berkahwin lagi, tetapi orang yang beliau kahwini itu membuatkan aku seperti tidak dapat menerimanya.

Dan dalam 4 bulan akhir ini, ada perkara yang berlaku pada diri aku sendiri, yang membuatkan aku seperti di dalam dilema untuk memilih, begitu sukar bagi aku kerana keduanya amat aku cintai. Aku juga tahu keduanya merana kerana menahan rasa di hati. aduhai.


3 comments:

Prince Patrick said...

Everything happen for a reason. Accept the fact and move on :)

Indah Cuma Seketika.... said...

dilema untuk memilih ! Kasian kesayangan kamu itu... rasanya dia amat setia & sayang dengan kamu...seharusnya kamu tidak menduakan cintanya...."Cobalah Untuk Setia" - KrisDayanti

well apapun...keputusan di tangan kamu... setiap pilihan pasti ada hati yang tergores...

budak_nakal said...

ya, memang akan ada yang akan terguris, tapi yang pasti akubenar2 dalam dilema utk memutuskan keputusan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...