Wednesday, June 10, 2009

HuARrrrGhhhhhh.............


dah dua hari ni aku sibuk sikit memasang komputer baru untuk staff pejabat tanah ni, semalam aku pasang kan untuk pentadbir tanah, hari ni aku pasang untuk staff, ada 3 lagi, kena pasang n siap kan skali download keperluan dia org, macam sistem dalam pejabat ni, dan lain2 lagi, kena siap pasang sebelum hari jumaat, sempat jer, bukan nyer susah kot......huhuhuhuhu.............. berlagak ler pulak..... hehehehehe......

hari ini rupanya hari ulang tahun en. yusliman, so dia belanja kek utk satu office, aku tadi dah kuar makan awal sebab pergi segamat yayasan ambil installer dari syarikat pembekal komputer utk office aku ni, so tengahari just lepak kat dalam office jer, nak kluar panas lah, malas.......aku pun menyambil lah makan kek tu 3 keping, banyak juga tu, lebih2 kang gemuk plak..... huhuhuhuhu... so thanks so much to him, tapi kek COKLAT.....SUKA......

1 comment:

sham said...

x ajak aku kan mkn kek tu..
dh la fav. aku lak tu..
kek choco...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...