Sunday, June 21, 2009

SaYAng




father aku, dah 8 bulan dia pergi, tinggal kan dunia ni, rindu betul aku kat dia, aku banyak buat salah kat dia, sebab aku anak yang paling nakal, sampai pening dia aku buat, tegas, garang, banyak kali kena kayu ngan dia, huhuhu........






my mum, aku sayang dia ni, skang aku duduk ngan dia kat kg, tak suka duk kg tapi kerana dia relakan jua, demi kerana bunda tercinta, apa jua pun sanggup, lagi pun dia dah bersusah payah untuk aku dari dulu lagi, cuma ngan father aku jer tak sempat nak balas budi dia, terlalu awal, but itu ketentuan NYA.









kemudian adik aku yang second, aku yang first, yang pakai baju purple tu, tu dulu pun degil, dah kahwin, anak dah sorg, aku jer yang tak kawin lagi, tak der yang nak aku ni, huhuhuhu, dia ni mulut lebih sikit, menyakitkan hati, dulu masa kecik2 selalu gaduh ngan dia, tangan aku selalu jer ke muka dia, huhuhuhu...... aku ada panas baran sikit, lepas tu dia slalu buat aku marah........








yang ni plak num 3, senyap..... tak banyak cakap..... paling baik antara kami berlima, selalu dengar cakap mak ngan abah...... nak bergaduh pun tak ngan dia ni........
yang pakai baju hijau tu num 5, nakal...degil.....manja sangat..... huhuhu.... kutuk adik sendri plak..... hehehehehe










yang ni plak num 4, perangai lebih kurang aku jer, aku sekepala ngan dia, kekadang pi bandar malam2 tak pakai helmet pun jadi, bila duk kat umah ni sensorg tak best, ada dia ni best gak, ada jer yang nak dibuat.......








lastly anak buah aku, yang sorg ni...... manja gila..... manja ngan arwah.... masa kebumikan pun dia nak ikut, so bawa..... tgok skali abah di letakkan dalam liang, kalau pi kubur dia yang nangis dulu, dia cakap rindu kat atuk, aku tahan jer air mata, aku sayang semua nya..... tak der lain just ni jer lah harta yang aku ada, kekadang tak sanggup aku nak tinggalkan depa semua........






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...