Thursday, June 25, 2009

seRVice








hari ini aku meluangkan masa aku untuk servis kereta aku, setelah memasang satu komputer under projek RMKJ, aku pergi dalam bebarapa jam, waktu rehat tengahari, kluar sorg2, so bosan gak lah duduk kat kedai makan sementara tunggu aku punya kereta siap diservis,







tapi yang bestnya, aku ingat kan aku betul2 dah siap kan kerja aku kat office, rupanya hanya siap pasang dan on kan sahaja, barang lain aku tak kemas kan, macam kotak2 komputer baru, dan komputer lama lupa aku nak simpan kat tempat aku, huhuhu..........
tengoklah keadaan tempat aku dipenuhi dengan komputer2 terpakai, ermmm..... ada dua biji yang standby nak pasang utk staff baru dan mahu dihantar ker pejabat lain, yang lain tu ermmm..... tak tau, buat standby kot, minggu depan aku hantar lah satu untuk pejabat yang lagi satu, kat labis, dah penuh sangat, semak aku tengok....... kalau boleh nak lapang jer tembap aku ni.............
meja yang aku bisinkan dia org letak kerepek, pisang dan lain2 tu jangan cakap, dah berapa biji komputer nya, ermmm..... tak tau lah nak sumbat mana komputer terpakai ni.......

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...