Friday, June 26, 2009

BirthDay



happy birthday for my friend, very miss him, sorry can't celebrate it with u, wish u have better job, seorg yang baik sangat, sanggup mendengar masalah aku sehingga lewat malam melayan aku bila aku meluahkan rasa yang terpendam dalam hati aku, aku berasa beruntung sangat mempunyai kawan seperti dia, sham aka fitri, hehehehe...... tah bila dapat g clubbing ngan dia ni, aku pun dah lama sangat tak pi clubbing ni, gian ler plak, huhuhu........ aku doa kan kau berjaya dalam hidup kau, amin........

1 comment:

sham said...

thnx so much my dear frenz...siap post tuk aku tu..YA ALLAH..terharunya aku...tetiba sedih lak aku nih..huhuhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...