Friday, July 31, 2009

FloRia


to all my friend, please welcome to Putrajaya, kerana terdapatnya satu pesta flora yang diadakan setiap tahun, dan ia kembali pada tahun ini pada 1 hingga 8 ogos, saksikan lah pemeran bunga yang berjenis-jenis, hahahaha.......promote plak, mesti lah rakyat malaysia yang sayangkan negaranya, huhuhuhu....... tapi cuma yang berminat pada bunga-bunga jer.....mat bunga? ermmmm minat ker.......bekan mat bunga tu pencinta wanita.....minat ke bunga ni, cuma mengayat awekz sahaja rasanya........tapi kalau nak dating kat sini pun tak best gak, ramai sangat org, so aku hari ni dah pun berada di putrajaya dan ingin menyaksikan keindahan ciptaan Allah untuk hamba2 nya untuk mensyukuri segala nikmatnya yang diberikan kepada kita.......

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...