Wednesday, July 8, 2009

Jom



memang seronok kalau makan buah durian yang baru gugur......fresh jer rasa..... sebab ada beza diantara yang baru dan yang lama, but i can't eat them........ sebab kalah dengan durian tu, takut lah nak makan....... for owner "indah hanya sementara" datang lah johor....... tapi musim durian pun dah nak habis........

2 comments:

Indah Cuma Seketika.... said...

Datang ke Johor? erm... tak berani lah... tak ada saudara mara atau teman rapat yang aku kenal kat sana... dan lagi musim N1H1 ni... the company did not allow us to take leave for vacation ke luar negeri...

tak apa... makan durian fresh tu dalam mimpi aja...he he he...

bytheway....
Jangan lupa buat tag itu ya...if u have free time...

sham said...

yer la..
org tu ajak org jauh jer...
org yg dekat dia x ajak pun kannn....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...