Wednesday, July 8, 2009

LuNCh TiME


hari ini aku bertugas kat labis, pagi....... sebab ada kerja yang perlu aku settle kan, then aku hantar dua biji komputer ke itvision untuk di baiki...... pagi tadi aku sarapan jer kat labis, sensorg, then dalam pukul 1 ptg aku pergi ke segamat...... makan kat segamat dulu baru aku masuk office....... breakfast dan lunch makan mee goreng..... aku pun tak tau kenapa hari ni mood aku nak makan mee goreng......tapi yang tak best nyer tu...... aku tak ada kawan nak makan....huhuhuhu.....sebab nyer ramai yang berpuasa hari ini......

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...