Friday, July 10, 2009

SaBAh


hermmm.......hari ni awal2 lagi si ekin datang kat aku, ada hal katanya, rupa2nya dia ajak aku pergi sabah 12 ogos ni, aku memang nak jalan2 ni, then kalau aku pi pun aku ajak lover aku, tapi dia tak confirm kan lagi ni, hermmm....... pada awal nya dulu aku cakap aku nak ikut, tapi dia cakap just perempuan jer, ok lah, tapi hari ini dia dia datang ajak aku plak, tgoklah macam mana nanti.........

2 comments:

Indah Cuma Seketika.... said...

Sabah - nice place for vacation.... kalau belum pernah pergi ke sabah... rugi dong...

which part of Sabah nak pergi ni....? Nasional park mt kinabalu.... tip of borneo,tawau....atau tempat orang utan di sandakan....

Indah Cuma Seketika.... said...

ooops...salah...Tip of the Borneo sebenarnya di Kudat....bukan di tawau...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...