Sunday, August 9, 2009

BaRAng

antara barang2 yang aku beli di uptown damansara:


kasut untuk pi office, tahan ker kasut ni, ermm....aku pun tak pasti.

minyak wangi untuk aku dan sayang aku.





seluar jeans untuk aku dan juga untuk sayang aku.
dan lover aku membeli dua tali pinggang, satu untuk pi office dan satu untuk pi jalan2.....tak dapat nak ambil gambar tali pinggang tu, takut nak selongkar barang2 lover aku tu, tak manis.... huhuhuhu......................












3 comments:

Indah Cuma Seketika.... said...

SO SWEET...

Fitrie said...

Tak der ape yang perlu awak takutkan, sayang. Ape yang saya miliki, hak awak juga. Kite dah janji nak harungi susah senang sama2 kan?

sham said...

utk aku ni x der ker wahai MY LIFE???penat aku menunggu....huhuhuhu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...