Wednesday, August 19, 2009

CuCi KereTa


hari ahad, aku bangun awal-awal lagi sebab sahabat aku dah gerakkan aku takut mak aku dah tunggu, dia pula yang risau, sepatutnya planning hari ini, adik aku akan hantar adik aku yang bongsu balik ke damansara, dan aku planning nak bawa sahabat aku pi IOI Mall puchong, nak tengokkan kan handphone dia, problem. kami pun bersiap dan terus menuju ke Puchong.



sampai sahaja di Puchong, kami pergi lah sarapan dahulu, selepas pergi sarapan aku pergi lah bawa kereta aku tu basuh, sebab dah kotor, mahu basuh sendiri, berkulat lah kereta aku tu, nak basuh sendiri tah bila lah aku nak basuh....



sebenarnya, kami berdua ni tak cukup tidur, masing-masing dah kuyu jer, boleh pula adik aku tak jadi hantar my younger sister balik damansara, dia minta aku yang hantar, sebenarnya aku malas nak pergi damansara tu, sebab mata aku pun dah mengantuk......

1 comment:

Fitrie said...

syian sayang saye ni... ngantuk yer? malam tadi wat per?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...