Thursday, August 6, 2009

mY LoVELY hOuSE

ini lah pemandangan dari depan, rumah aku, aku stay berdua jer ngan ibu aku setelah kematian ayah aku pada bulan 11 tahun lepas, pada mulanya adik aku yang nombor tiga duduk ngan ibu aku, tetapi dia tak dapat cari kerja di sini then dia balik semula ke kuala lumpur sambung kerja yang dulu,

macam mana aku boleh tercampak kat kampung, pada bulan 12 seminggu lepas kematian ayah aku, aku dipanggil temuduga di segamat untuk jawatan yang aku sandang sekarang, semasa aku jawab semua soalan yang ditemuduga tu, aku memain jer sebab aku tak mau pun jawatan tu kerana aku tak suka duduk kat kampung, dan aku pun bekerja seperti biasa dalam dua bulan, kemudian aku dipanggil untuk bekerja dengan mereka pada bulan dua, 3 febuary aku start kerja.......

dan dari situ lah aku duduk di kampung bersama ibu aku dan adik aku tu bekerja semula di kuala lumpur.....sekarang dah beberapa bulan aku bekerja di segamat ni, dan hermmm..... ok lah dah dapat kerja tetap kat sini

1 comment:

Indah Cuma Seketika.... said...

Salam,,,
Anda seorang anak yang bertanggung jawab... semoga anda senantiasa berbakti pada ibumu....

No place like home...home sweet home...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...