Saturday, September 12, 2009

BirTHday ParTY

salam ramadhan.....

pertama sekali aku nak ucapkan sangat-sangat terima kasih pada sahabat aku yang buat perancangan untuk suprise party untuk aku waktu bersahur tadi, kemudian adik-adik aku juga yang ada bersama menyambutnya untuk aku, dan geram sangat kat lover aku tipu yang dia tak balik,



pukul 4 a.m ibu aku kejut kan aku dengan mengetuk pintu bilik aku untuk bersahur, dan aku sedikit pelik kerana itu bukan waktu yang selalu ibu aku kejutkan untuk bersahur, dan terasa sunyi pula rumh sebab adik aku pun ada balik juga, 1 kereta, tak tahu pula yang satu kereta lagi pun balik dengan membawa sahabat aku,


aku pun membuka pintu bilik aku dan berkumandang lah lagu happy birthday, and thanks for all, terutama sahabat aku.

siang nya pula aku menantikan sahabat aku yang teman kan ummi dia pergi klinik, sebab dia kena bertolak naik bas pukul 1 p.m, dan dah pukul 12.15p.m still tak sampai lagi rumah aku, risau juga, dia sampai, dan beri aku hadiah dan aku terus hantar dia naik bas di segamat.


then ini dia peneman tidur aku sekarang, seekor dolphin, macam nakal jer rupa dia tu, macam orang yang bagi, thanksterima kasih sahabat.








2 comments:

sham said...

salam...seronoknyer org tu...bagus la..semoga berbahagia selalu yer..x mo gaduh2...kalo gaduh2, ku campak jer dua2 dr tingkat 15...

PrinZe FitRie said...

samer2, sayang... tak der aper yang dapat saye hadiahkan melainkan kejutan istimewa. walaupun jauh dah hanya beberapa jam jer kt johor, tapi hati saya puas coz dapat ubat kerinduan awak terhadapa saya...

to encik sham... perli nampak? mentang2 umah kite tingkat 15...heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...