Friday, September 11, 2009

BirtHDay Boy




salam....

telah genap umur aku 28 tahun, tapi perangai still seperti budak-budak, tgok jer muka aku tu macam tak matang lagi, still suka tgok cartoon, huhuhu....best what tgok cartoon ni, happy jer, tak pikir masalah, huhuhuhu....


dalam kesempatan ini aku nak ucapkan ribuan trimas for my love, sham and my younger brother sebab wish kat aku, ermmm...... dan member adik aku leya, yang minat kat aku, hahahaha......tak ramai yang ingat berthdaya aku, tak per, bukan penting sangat aku ni... :( cuma org biasa jer.... hahahaha.......

1 comment:

Indah Cuma Seketika.... said...

Salam & Happy Belated Birthday.... Semoga gembira selalu di samping keluarga & your soulmate.

Maaf lambat... but better be late than never...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...