Thursday, October 22, 2009

SenSOrG

kucing ku yang manja, peneman di kala sunyi




huh..... bosan sungguh terasa....mana kan tidak duduk berseorangan kat rumah ni, sebenarnya dari semalam lagi aku dah berseorangan kat rumah ni, sebab mak aku pergi ke kajang untuk melihat pakcik aku pergi mununaikan haji, semalam petang juga dia baru bagi tahu kat aku, dan seharusnya beliau balik rumah malam ni, dan pada pukul 6 tadi aku call dia, dia still lagi di kelana jaya......ermmm.....

dan pada hari ini (khamis), kampung aku ada pasar malam, so aku pun malas nak masak....sampai jer dari segamat (tempat kerja) terus jer cari sesuatu untuk di makan, tak ada yang menarik perhatian aku, last-last beli burger sahaja, itu sahaja lah makan malam aku untuk malam ni.....






1 comment:

Indah Cuma Seketika.... said...

Salam...
Memang kekadang... bila berseorangan amat membosankan... but buatlah sesuatu yang kamu suka... jadi hilang juga sedikit kebosanan itu...

by the way...cutenya kuching kamu itu ....sehat banget...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...