Thursday, October 22, 2009

JaTUh

seperti yang dijanjikan semalam, aku akan mengambil gambar lokasi kejadian, di mana seorang staff jatuh bersama motor nya,





kawasan yang ditanda dengan bulatan adalah di mana kaki beliau termasuk, dan kawasan petak pula lokasi motor beliau,


semasa kejadian, beliau dalam perjalanan utuk pulang ke rumah setelah tamat waktu berkerja, dan pada masa itu beliau mahu keluar dari tempat letak motor (sebenarnya bukan tempat letak motor pun), dalam pada masa yang sama beliau berbual bersama dua orang rakan lagi,

ketika itu aku sedang bercakap melalui talifon dengan lover aku, dan member dia yang seorang lagi tu lah yang telah membantu beliau.......

sorry sebab keadan begitu pantas dan tak sempat aku nak membantu......


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...