Thursday, October 8, 2009

salam aidilfitri

salam....

lama juga rasanya tidak update blog ni, tak berkesempatan, kesibukan beraya dan bekerja,




hari raya pertama, pertama sekali selepas selesai bersembahyang aidilfitri, kami sekeluarga pergi melawat pusara ayahanda tercinta, so ini adalah hari raya pertama yang kami sambut tanpa ayah tercinta, ermmmm..... terasa juga kerana biasanya beliau yang memasak pada hari raya ni, so bila dah tak ada kami lah yang terpaksa menyediakan dan menyiapkan apa yang perlu.


tugas aku berbelanja, semua keperluan untuk memasak tu aku pergi beli, ermmm.... kekok kerana aku tak pernah nak belanja barang-barang dapur ni, tak minat. so first tima lah aku berbelanja untuk lauk-lauk hari raya,









No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...