Saturday, November 7, 2009

KaRNiVaL

salam. dah lama picture ni tapi hari ini baru aku nak view kat semua. bukan apa, aku call member aku tadi dan dia cakap dia ada even lagi, kali ini Putrajaya Waterski World Cup 2009. dia terlibat, tapi aktiviti ini hanya siang sahaja, tetapi malam pula dia kena kerja juga.ermmm kesian.



sebenarnya, aku nak makan saing ngan dia, mula-mula merancang nak makan di medan selera presint 9, tetapi masa nak makan tu dia dapat call suruh layan juri pula, menunggu lah aku, then dia datang hanya minum air yang dah di oder, dan makan burger kemudian. poor fitri, nak makan pun macam tak sempat, tapi aku pun menahan lapar...kesian juga kat aku.



terkecil pula pic kat bawah...aku cilok pic ni kat dia punya facebook. hahaha.....sajer nak tunjuk.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...