Thursday, January 14, 2010

piCTure

pic-pic koleksi aku...... saja jer nak letak kat sini, konon-konon nak jadi photographer.....hahahaha

dataran johor bahru.



zoo negara.




zoo negara, kuala lumpur.



masjid putrajaya, putrajaya.


masjid putrajaya.



masjid bandar muar, muar, johor.



masjid kedua bandar muar,


masa mahu ke kuantan, ternampak benda comel ni.









di dataran putrajaya,









istana mahkamah, putrajaya.




2 comments:

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

Pada suatu perkenalan yang baru
yang tidak disangka-sangka
satu jalinan persahabatan
di antara kita

dek keluhuran
ketulusan hatimu
sifat memahamimu
dalam mengeratkan hubungan

dalam jalinan persahabatan
sesungguhnya
kunci sebuah persahabatan
adalah pengertian dan kepercayaan

Salam ziarah salam kunjungan persahabatan dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

deancaine said...

hi .. ni dean .. ym dean yg sebelum ni dah kena block ar .. so emel awk nyer add ym kat dean nyer email dcaine1510@ymail.com .. k .. dean tunggu .. tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...