Saturday, April 24, 2010

Simply Siti

siti nurhaliza, tidak perlu diperkenalkan lagi di negara ini. dan beliau kini bergelar datuk. dari awal penglibatan beliau dalam dunia seni, pelbagai kejayaan yang diperolehi. dan dengan usaha beliau bermacam-macam lagi kejayaan yang diperolehi, seperti yang Allah janjikan, andainya kita berusaha dan sentiasa bertawakkal dengannya insyaallah diperkenankan.


dan hari ini muncul produk sendiri. satu lagi kejayaan yang diperolehi, hebat dengan usaha sendiri berjaya mempunyai produk sendiri. di sini aku ingin mengucapkan tahniah dengan kejayaan beliau. dan kita cuba berusaha untuk merealitykan apa yang kita mahu. insyaallah Allah akan memperkenankan andainya apa yang kita usahakan itu ikhlas dan membawa kebaikan kepada diri kita sendiri.


kita lihat apa perkembangan produk beliau ini, dan khabarnya sekarang ini mendapat sambutan. aku pun tidak pernah pergi servey barang-barang simply siti ini, sebab tidak ada produk lelaki untuk aku yang dipasarkan di bawah nama simply siti, dan aku juga tidak boleh memberi apa-apa comment kerana belum mencubanya lagi,

kepada Datuk Siti Nurhaliza, semoga berjaya atas apa jua yang diusahakan.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...