Tuesday, September 20, 2011

Suprise Party For Me.

Pertama sekali aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih buat owner for entry Kau Dan Aku dah family aku kerana mengada majlis ini.


Pada hari sabtu (10 sept) aku hanya berada di rumah sahaja kerana ingin berehat untuk menyertai perbarisan pada keesokan harinya. Tetapi apabila berada di rumah sudah pasti akan berasa bosan, lebih-lebih lagi aku berseorangan di rumah, dalam kesempatan itu aku mengambil tindakan untuk mengemas rumah sahaja.



Dalam jam 6 petang, Fitrie norsalim telah membuat panggilan,
"awak, saya nak minta tolong temankan saya ambil barang di Putrajaya",
"Barang apa pula, esok kan saya kena menyertai perbarisan, malas nak keluar", soal aku.
"Saya nak ambil geran motor lah, urgent", ujarnya.
"yer lah, tapi kena balik awal, sebab esok seawal jam 630 pagi saya mesti berada di Dataran Segamat",
"ok", sambungnya.

Dalam jam 9 malam dia datang mengambil aku di rumah, dengan menaiki keretanya kami menuju ke Sendayan, Negeri Sembilan untuk singgah di rumah adik aku. Semua adik-adik aku memang telah berada di rumah tersebut, tetapi aku tidak syak apa-apa pun. Tetapi mengambil masa yang agak lama juga aku menanti di Sendayan, sedikit risau kerana aku perlu bangkit awal untuk berada di Dataran Segamat.


Dalam masa beberapa minute kemudian, aku di kejutkan dengan kehadiran sebiji kek. Sememangnya mereka ini sedikit menyusahkan aku," hahahahaha", tetapi terima kasih buat semua.



Dan Keesokan harinya, aku bangkit dari tidur jam 3 pagi dan bertolak terus Balik Ke Segamat.






2 comments:

Indah Cuma Seketika.... said...

happy belated birthday... semoga bahagia selalu d samping keluarga & teman2 tersayang....
Semoga bertambahnya usia mematangkan kita tuk menjalani kehidupan ini & lebih mengenali isi hati orang yang rapat dengan kita...

budak_nakal said...

terima kasih atas wish nya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...