Thursday, May 21, 2009

TerpEraNgkaP



hari ini member aku terkurung dalam bilik kebal....hahahaha.....dia tidur kat dalam bilik tu kemudian pegawai tengok org tak der dia pun kunci pintu, sebab waktu tu waktu rehat pukul 1pm, so tak der org..... aku kluar makan tadi awal so aku masuk awal buat kerja pun awal, then dia tanya saper yang kunci pintu, and dia cakap yang dia terkurung kat dalam, terpaksa lah dia duduk kat dalam lebih kurang 1 jam lebih sebab pegawai tu masuk lambat, kena gelak jer ngan budak office.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...