Tuesday, June 9, 2009

HanTar BuNDakU



isnin, 8 jun, aku tak kerja ambil cuti nak hantar mak aku pi buat pemeriksaan susulan selepas pembedahan yang dilakukan, kat batu pahat, banyak kenderaan pening kepala,
lastly sampai lah aku kat hospital tersebut,
menunggu punya lama untuk tiba giliran mak aku ni, sampai jer giliran dia, buat pemeriksaan doktor tak sampai 15 minute pun, hangin satu badan, geram nyer...... huhuhuhu.....then dalam perjalan balik aku singgah parit sulung utk makan tengahari, hermmmm..... memang tak banyak pilihan atau aku dah tersalah masuk kedai, selekeh gila.....lalat banyak, service pun lembab, bayangkan makan nasi dah habis still menunggu air minum yang tak kunjung tiba.......... yang aku bengang tu LALAT N KOTOR

1 comment:

Prince_Casper said...

Malam yg tak boleh ku lupakan!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...