Saturday, June 20, 2009

kursus





hari rabu dan khamis aku ada kursus di nusajaya, johor bahru, aku bertolak dari segamat hari selasa, setelah balik dari kerja, ambil bunda tercinta dan kemas barang terus aku bertolak ke johor bahru, perjalanan mengambil masa lebih kurang dua jam, ok lah tu, tapi mata mengantuk sebab balik kerja terus bertolak,







aku menginap di rumah makcik aku (mak su), aku baik dengan makcik aku yang ni, manja kan aku dari kecil, sampai besar pun dah manja, tak leh nak buang tebiat tu, esok nya pagi2 dah bangun sebab aku tak pernah pergi ke nusajaya pun sebelum ni, memang jauh, first day lah rasa jauh, second day dah ok dah,











actualy nusajaya tu belum pun siap sepenuhnya, aku sampai kat bangunan tempat aku kursus tu terasa macam salah tempat, sebab bangunan tu still dalam pembinaan, so aku keluar semula dan pergi guard tanya kan tempat tu, memang tempat yang aku pergi....... tapi still cakap dalam hati,




"betul ker ni bangunan nya",





tapi nusajaya ni memang cantik, bangunan nya memang cantik, aku tak dapat nak ambil semua semua, nanti aku pergi lagi sekali aku ambil gambar..... sebab aku tergesa2 nak balik, ingat hari jumaat aku nak kerja, skali sampai rumah makcik aku, ingat nak tidur sekejap, tapi sampai ke tengah malam..... huhuhuhu..... jadi ambil keputusan tak kerja hari jumaat,




antara gambar2 yang aku sempat ambil













No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...