Tuesday, August 4, 2009

FloRia







seperti yang pernah aku cakap sebelum ni, ada satu pesta atau pertunjukan bunga kat putrajaya ni yang di berinama FLORIA, dan aku mengambil kesempatan ini membawa mak aku untuk pergi ke pameran tersebut, sememangnya niat dia adalah untuk menyaksikan apa yang ada di Floria tersebut,






dan macam biasa dia akn pergi melihat kegemarannya iaitu orkid, sambil di layan oleh sahabat aku, kerana kedua-duanya mempunyai minat yang sama, but aku punya mood pun kurang baik sebab terlalu ramai lah umat manusia yang datang dan cuaca yang begitu panas sekali membuat aku pening kepala, boleh tahan panas sebenarnya Putrajaya ni,




then ada lah disediakan dengan belon panas untuk para pengunjung mencuba sendiri bagaimana rasa menaiki belon panas,










No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...