Tuesday, August 4, 2009

SaLaM


salam buat member2, sorry....ada yang bertanya tak ada cerita baru ker.....hermmmm..... entah lah, tak der mood pun yer juga, dalam mood merindu kat somebody, sebenarnya weekend yang lepas pun aku pergi ker putrajaya, sepatutnya aku pergi ke perlis, jabatan aku buat, tapi lover tak dapat ikut sebab tak dapat cuti, so aku pun cancel kan nak pergi perlis, malas nak berjalan kalau dia tak ada sama, huh...then nenek aku plak buat kenduri, so mak aku pun tak dapat lah nak ikut, hari ahad pagi mak aku datang putrajaya bersama adik aku yang kebetulan balik ke kampung sebab member dia buat majlis kenduri kahwin, then mak aku ikut balik kl dan dari kl aku yang bawa dia balik ke kampung............

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...