Wednesday, September 2, 2009

BerBUka Di AlaMAnda

dan hari isnin, aku telah berbuka bersama dengan owner me, my self and mine, dan sahabat aku di bowling alamanda, (cafe) tak pasti aku ada tak gambar tu, sebab gambar yang bawah tu pun sahabat aku send kat aku,


sedap juga juadah berbuka yang dihidangkan, yang pasti aku tetap control, sebab berat aku dah bertambah sejak akhir-akhir ni, mungkin senang hati, mungkin aku berasa senang hati dengan keadaan aku.


habis berbuka boleh pula aku pi main game bersama sahabat aku tu, dan sham (owner for me myself and mine) tu hanya menyaksikan perangai kebudakan kami berdua, huhuhu....... walhal pada waktu itu aku sedang mengejar masa nak balik ke johor kerana esok kerja,


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...