Monday, October 12, 2009

MaJLis RuMAh TeRBuka


baru-baru ini office aku telah mengadakan majlis rumah terbuka, majlis tersebut dimulakan dengan perjumpaan antara staff, yang mana aturcaranya adalah ucapan, penyampaian cendrahati, dan macam-macam lagi,

tetapi apa yang tak bestnye......ermm.....aku jadi mc pada hari tersebut, terpaksa lah naik juga, aku tak mahu, tetapi aku ni pemalu, walaupun dah lama aku kerja kat situ, huhuhu


kemudian kami menyambut tetamu yang datang, but aku tak lama kat situ, aku minta balik awal sebab ada hal.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...