Tuesday, October 20, 2009

My InTERnet





boring sungguh aku...... dah berapa hari internet baru hari ini ok...... bosan lah juga, so hari ini lah juga baru aku dapat buka internet ni dan juga blog aku ni, aku call telekom, so dia orang ada datang tadi, but aku kat segamat (office), aku minta dia tunggu dalam 15 hingga 30 minit, tetapi dia cakap kat aku yang dia tak sempat nak tunggu..... nak buat macam mana, so aku sampai umah dan terus jer pi kat modem aku semula dan try buat sendiri dengan panduan dari telekom, akhirnya berjaya.........

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...