Tuesday, November 3, 2009

LuNcH





aku pi mcd hari ini dengan ekin, dia yang ajak, kalau ikutkan malas nak masuk bandar tu, sesak dan susah nak cari parking, walaupun bandar kecil, dia belanja aku.

sejak akhir-akhir ni dia pun macam happy jer sebab di dah dapat barang kemas dia balik, yang member dia pinjam (gadai), so aku ingat kan pada dia jangan buat lagi macam tu, jangan senang-senang percaya kan org.

dan dia ni sebenarnya sensitif juga orang nyer.....so ekin apa yang berlaku pada kau just ambil sebagai pedoman dan apa orang lain nak buat ker nak mengata ker lantak kan, kau bersuami dan mempunyai anak, itu lagi penting, memang kawan-kawan juga penting, tapi kalau selalu nak peningkan kepala dan menyusahkan, kawan ker tu?





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...