Thursday, February 4, 2010

BaNGaNG

aku bengang betul sejak akhir-akhir ini, manakan tidak, macam-macam yang aku dengar, well, i tell you all 'bout me, aku ni seorang yang tak banyak bercakap kalau aku tak berapa rapat dengan seseorang atau satu group. memang susah aku nak bercakap, bak kata pepatah "ada berlian dalam mulut" sesiapa yang kenal aku akan tahu bagaimana dan siapa diri aku yang sebenar.

aku bukanlah seorang yang sombong, dan sememangnya muka aku ni serius jer, tidak boleh ubah. dah begitu keadaan diri aku, bukan bermakna aku seorang yang sombong. aku jenis orang yang simple mudah berkawan, tapi kalau aku belum biasa memang aku tak banyak cakap.


dan lagi sekali berlaku. ada orang yang sampaikan pada aku bahawa terdapa group yang cuba mahu pulaukan aku, lantaklah, ada aku kisah. dan yang paling menyedihkan diri aku ini adalah terdapat orang-orang yang tidak suka pada satu perkara itu. seperti post yang sebelum ini. dia bukan sesiapa dengan aku, dan aku tak ada niat lain, cuma mahu berkawan bukan berscandle. semua itu, tidak ada makna bagi aku, semua buang masa.

hanya kawan satu office. salah aku keluar minum, bukan pegang-pegang tangan, tidak tahu lah macam mana mentaliti orang-orang di segamat ini. bila nampak keluar minum bersama, ada hubungan. BODOH. apa yang ada di kepala masing-masing pun aku tidak tahu. BANGSAT.

kekadang aku down dengan sikap manusia-manusia BODOH tersebut. ya Allah kau berikan lah kesabaran kepada hamba mu ini.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...