Friday, May 29, 2009

MicRoSoFT

aku geram betul dengan satu makcik kat office ni, dah lah hari ni dia dapat komputer baru, dalam komputer tu dah siap ada dengan microsoft office 2007. biasa nyer di office ni we all menggunakan microsoft office 2003. selalu dia bising sebab dia cakap tak biasa menggunakan microsoft office 2003 kerana biasa menggunakan microsoft office 2007. hari ni ni jumpa aku bising yang dia tak pandai nak gunakan microsoft office 2007. tak ker macam hawau

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...