Friday, May 29, 2009

KerJa


Dah 4 hari aku tak kerja......bila naik kerja ni rasa macam malas lah pula, tangan aku ni still sakit lagi, tak tau macam mana. tah menyesal pula rasa sebab tak hati-hati, tapi kalau duduk rumah pun boring juga sebab aku sorg2 jer kat rumah, tapi macam terasa juga sebab macam sensorg jer kat office ni, aku rasa aku kat office ni tak ada pun nak kacau org, tapi tah aku pun tak tahu apa salah aku kan..........tangan plak sakit....rindu kat arwah abah....selalu dia yang akan urut kan aku...rindu sangat....sedih lah plak......

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...