Tuesday, May 26, 2009

SaKIt

pergi hospital untuk check semula tangan aku, sakit sangat sampai dah biru jadi nya, selepas buat pemeriksaan doktor, tak ada apa yang berlaku just bengkak sahaja, tapi yang sedih nya aku pergi hospital dengan drive keta aku sdiri, sedih....... tangan sakit2 macam ni nak kena drive pergi hospital.......














begini lah keadaan tangan aku yang mengalami kecerderaan, masa menaip ni pun tengah sakit, tapi boring punya pasal duk kat umah sensorg ni, ni lah kerja aku...... mak kat kl adik aku jaga, nak harap kan aku tangan dah bengkak..... mengeluh org tua tu.......yang tak tahan nyer skang ni, SAKIT.......huhuhuhuhu

2 comments:

Aizulazril said...

weh... macam tangan kene tumbuk ngan lesung batu la tgn ko

budak_nakal said...

bukan lesung batu le tapi lsung padi yang besar tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...