Wednesday, July 22, 2009

AhAD 19 JUly




ahad......sahabat aku still lagi kerja......but aku pi rumah adik aku kat puchong, then bawa dia makan kan IOI Mall Puchong, then malam tu aku bertolak ker kg...... dalam pukul 12 .30, sebab sebelum tu sempat aku jumpa sham.........

adik aku dan suami dia, pening ker nak pilih pizza yang mana satu.........

pilih jangan tak pilih, makan sedap...sebab ada org blanja...hahahaha
tapi aku yang habis duit....huhuhuhu

hai abang......free tak.....nak ajak balik rumah sebab nak minta tolong cuci kan kereta

kedai makan yang aku pergi bila jumpa sham.......dia suka makan kat sini......

2 comments:

Indah Cuma Seketika.... said...

Seronoknya...jalan jalan waktu weekend...

sham said...

amboi...sempt lg amik gambar kt vichuda...nk kena byr royalty nih...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...