Wednesday, July 22, 2009

saBTu 18 JUly





pegang.....takut jatuh plak kang........




aku bangun lewat, sahabat aku dah pergi office pagi2 lagi, so tinggal aku kat umah, then bangun pagi dan kluar cari sesuatu untuk di makan, sahabat aku call suruh datang office, nasib baik aku tak beli apa lagi sebab dia dah belikan nasi lemak, so aku temankan dia kat office sampai lah pukul 4.00 ptg, hantar dia balik mandi dan keluar semula, destinasi IOI Mall Puchong,



tak dapat tgok wayang, bergambar pun cukup lah



kemudian malam aku pergi pula alamanda pada mulanya nak tgok wayang tapi penuh, so pi karaoke sahaja,






sempat posing sebelum nyanyi

mencuba bakat, suara ala2 katak

wah.....minta sign kat dada.......




1 comment:

Fitrie said...

naper muka saye gelap? Arrrghh!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...