Friday, June 12, 2009

JaMUan

jumaat, biasa nyer org2 office ni nak buat makan atau belanja makan untuk org opis akan buat pada hari jumaat, so hari ni pilihan group J-Robik pejabat tanah untuk buat makan2 sempena kemenangan number 3 hari tu di peringkat daerah dan negeri, yang best nyer dah lah nak belanja makan tapi apa yang dihidangkan seperti tak mencukupi untuk org kat office ni, rasa nya duit kemenangan tu ada dalam berapa ratus, macam boleh buat lebih, siap buat tambahan lagiahli J-Robik yang tambah, sebab just makan lontong kering jer, tapi macam kurang sangat benda tu, tak faham aku, ada yang complain, sikit........


bila dah tgok sikit macam tu aku pun pergi menemani kak adib pergi klinik untuk buat check up then terus pergi minum kat segamat IOI, aku makan nasi lemak, errmmmm...... nasi lemak dia memang tak best, tak sedap, layan jer lah.........

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...